For the Welsh band featuring former Taint singer Jimbob Isaac, see H A R K.
“Want wij zijn Hark, wij zijn Hark, en we gaan nog even door!”

Hark is een verzameling stijlfiguren, of anders gezegd, een verzameling figuren met verschillende stijlen. In een oefenruimte kan dit de nodige frustraties veroorzaken maar op een podium resulteert het steevast in een uitbundig feestje. In de afgelopen jaren hebben de mannen van Hark namelijk genoeg in holen, grotten, bunkers, kraakpanden, studentensociëteiten, cafés, jeugdhonken, ‘gerenommeerde poppodia’ en festivalterreinen gespeeld om te kunnen spreken van een puist aan live ervaring!

De muziek van Hark laat zich de laatste tijd het best beschrijven als “Nederlandstalige Pretpop met een Bite”. Eerder is Hark ook al beschreven als een kruising tussen Doe Maar en De Raggende Mannen en vergeleken met bands als de Heideroosjes, Van Katoen, De Dijk en Def P en de Beatbusters. Door de Zuid Hollandse Popunie is Hark beschreven als de ultieme feestband. Maar bovenal is Hark inmiddels gewoon Hark, met een steeds groter wordende schare vaste fans en een steeds betere live set. Waar Hark zich in het begin van haar ontspruitende live activiteiten nog wel eens uit het veld liet slaan door ongeïnteresseerd publiek, wordt nu per definitie de zaal plat gespeeld.
De nieuwste demo van Hark luistert naar de titel “Surfen op ’n golf” en bevat weer vijf fijne liedjes. Het schijfje geeft net als de vorige demo (Revolutie) weer een leuke impressie van hetgeen Hark voor staat.

Hark is available for corporate events, private shows, milestone celebrations (birthday, anniversary), fundraisers, festivals, and more.